Diskuze

Seriál o hotelu Pupp: Časy, manažeři i šéfkuchaři se mění

Ve čtvrtém díle seriálu o slavném Grandhotelu Pupp, jehož historií vás provází pamětník Luboš Zahradníček, představujeme bývalého ředitele Romana Vacha a šéfkuchaře Jiřího Hrdého.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hnusil pátý

21. 11. 2010 20:02
Vacho?

Vacho byl slusny omyl - nevzdelany a neschopny homosexual reditelem prestizniho hotelu. Take to podle toho vypadalo a divim se, ze Porcela ho nevyhodila podstatne drive.

0 0
možnosti

james.blond.007

22. 11. 2010 9:51
Re: Vacho?

Co má sexuální orientace společného s tím, že Roman Vacho skutečně je nevzdělaný a neschopný?

0 0
možnosti

wozáp baby

21. 11. 2010 13:33
Grandhotel Moskva - Pupp

tam  pracoval i Svatopluk Kuřáko ve funkci zástupce vedoucího kuchyně :-)))

0 0
možnosti

Rainer

21. 11. 2010 12:36
Pupp - gatronomicky skvost ?

Divim se, jak se zde vychvaluje gastronomie GH Pupp. Jiz 50/60-letech, kdy se konaly skutecne vyznamne MFF ve Varech, byla kuchyne slabinou hotelu. Po r.1990 to nebylo o moc lepsi. Bydleli jsme nekolikrate v Puppu, kuchyne nebyla nijak zvlastni. Ve francouzske restauraci stale hodne Hogo-fogo ( i cenove), ale vysledek spise ubohy. Jidlo rozvarene, malo nebo spatne korenene atd., Uroven cukrarny byla stale na vysi, ackoliv Elefant byl o neco lepsi. Blamaz jsem zazil v r.1992 - pro koncern Bosch-Siemens Hausgeräte jsem organizoval v  Puppu (slavnostni sal) 2-denni setkani se 100 prumyslovymi podniky byv.Ceskoslovenska, dostal jsem k teto akci dokonce zdravici tehdejsiho ministra financi republiky  V.Klause. Obzvlast hoste z Nemecka byli ubytovani v Puppu, ktery jsem jim vychvaloval. Prvni vecere uz byla katastrofou, jidlo jako v zavodni kuchyni, studene a nechutne. Druhy den jsme byli vecer v Otave, tam to bylo o neco lepsi

a znacne lacinejsi. Pupp-restaurace na Golfu je za to skvela.

0 0
možnosti