- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Všichni,kdo pochybují,by se do toho Kynšperského pivovaru měli zajít podívat a ochutnat.A kritizovat až potom.
Dva až čtyti tisíce hektolitrů? To mi připomíná Cimrmana... jestlipak víte pánové, kolik jsem prodal fezzů. No nebojte se, uberte..... tisíc... No tomu říkám obchod.
Nevím, školy nemám, ale to snad nestojí ani za to mazat varné kádě....
Jasně že by mohl uvařit 100 tisíc hektolitrů ale asi by to neprodal. A ono ekonomicky výhodnější je uvařit 2-4 tisíce a prodat to, než se honit uvařit 50 tisíc a nechat to zkazit. Nikdo neříká, že když nebude zájem tak že nezačne vařit víc.
Ne každej má odbyt jako Prazdroj, kterej to má dané tím, že lidi Gambáč pijou odnepaměti. Ale třeba G10 se nedá se Zajícem, nebo sokolovským Permonem vůbec srovnávat.
Co dělá v pivu vodoznak ? Když je olejoznak, musí být i pivoznak !!!
Ukazuje obsah vody v pivu. Čím méně, tím lépe
Řekl bych, že to pivo je víc kyperské, než kynšperské, jestli to vlastní Rus
Bohumile Zemane:
"Ředitel pivovaru Radek Vomočil ukazuje porcelánový vodoznak na stěně historického betonové nádrže na pivo v prostorách obnoveného pivovaru v Kynšperku nad Ohří." Ceská nemec?
ochutnal jsem loni v létě z plastovky... bylo ještě zavřeno a musím uznat, že dobrý
tak mě teda vůbec nejelo, ale je pravda, že to bylo v hospodě, kde byla skoro nulová výtoč