Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Alergen jedna až čtrnáct. Hospodští se s nimi perou po svém

Zákazníci v Karlovarském kraji jsou podle Valérie Hovorkové z krajské hygienické stanice dobře informovaní o nebezpečích, která na ně mohou číhat v jídlech. Z hospůdek ovšem zaznívá, že zájem o seznamy alergenů lidé většinou nemají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

B10a36r84b42a58r65a 14T72a55u89š23o14v63á 8694604759190

Je dobře, že povědomí o alergenech stoupá. Hodně mých pacientů si stěžovalo, že už radši nechodí do restaurací. Hlavně lidé s celiakií: V současnosti je diagnostikováno a lékařsky sledováno jen asi 10 % postižených. 

Více o celiakii je tady v článku:

http://www.cmcpraha.cz/cs-CZ/novinky/nelecena-celiakie-muze-zpusobit-vazne-zdravotni-komplikace

0/−4
3.3.2015 14:56

J45a75k41u77b 25R53o35u46s 3173110894172

Jestli chcete reklamu, zaplaťte si ji. Tyto trapné pokusy o reklamu zdarma ve skutečnosti víc zákazníků odpudí, než přilákají. Rv Je to ubohé.

0/0
3.3.2015 15:05

P45a57v57e22l 44Š87e86b59e51s91t35a 4572738625398

Pro příští vyhlášku doporučuji oznámení, že pivo obsahuje alkohol. Určitě se najde někdo, kdo by byl schopen hudrat, že to nevěděl...

+1/0
3.3.2015 14:43







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.