Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Hmyzí pochoutky kuchařům občas před přípravou rády utíkají

Jak chutná moučný červ s čili a česnekem, cvrček na másle, smažený šváb nebo saranče restované na červeném víně? Netradiční gurmánský zážitek přichystala pro odvážné návštěvníky Městská knihovna v Chebu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P35a58v28e40l 58F17o82l49t93á18n 4200982854

Já bych do toho klidně šel a rád to vyzkoušel.

Nakonec, jsem již stár a na něco umřít musím :-)

0/0
21.6.2016 16:40







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.