Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Upéct dobrý chléb, to je pořádná dřina, ví majitel rodinné pekárny

Antonín Baborovský obnovil tradiční pekárnu v Dolním Rychnově na Sokolovsku. Dnes v ní s celou svojí rodinou peče kváskový chléb. Začátky ale byly složité.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M29i67l95a85n 33H68e48j82n79a12l 8376330982467

Výborný. Pro jiný už nejezdímeR^

0/0
25.8.2016 17:49

D96a52v41i38d 89M33a75l27i93n32a 1790783900753

Když mi známí rekli, že Rychnov už nepeče, byl jsem dost zklamany. Vozil jsem si vždy 2-3 pecny do Anglie, protože to anglické bílé pečivo mi leze krkem! Miluji tu krupavou kurku a chut toho chleba je nezamenitelná. Jsem rád, že pri další návšteve rodiny v ČR si budu moci opet koupit Rychnovsky chléb. Už ted se mi sbíhají sliny!

0/0
25.8.2016 12:16

R63o92m57a84n 24B97r74a98n82d47a 7861642547

https://mapy.cz/zakladni?x=12.6479333&y=50.1636384&z=19&base=ophoto&source=addr&id=10951865

chodí se z Příčné ulice - přes dvorek :-)

0/0
23.8.2016 16:54

M65a96r32t97i85n 33P72o75j67m47a68n 8817371531125

a ta je prosím kde?

0/0
23.8.2016 15:36

D73u72š16a54n 77M72a29t85o54u51š18e10k 7703970680935

Rychnovský chleba je velmi dobrý,doporučuji,jen je poměrně těžko k mání,musíte si zajet až do pekárny...

+3/0
23.8.2016 15:18







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.