Diskuze

Upéct dobrý chléb, to je pořádná dřina, ví majitel rodinné pekárny

Antonín Baborovský obnovil tradiční pekárnu v Dolním Rychnově na Sokolovsku. Dnes v ní s celou svojí rodinou peče kváskový chléb. Začátky ale byly složité.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborný. Pro jiný už nejezdímeR^

0 0
možnosti
Foto

Když mi známí rekli, že Rychnov už nepeče, byl jsem dost zklamany. Vozil jsem si vždy 2-3 pecny do Anglie, protože to anglické bílé pečivo mi leze krkem! Miluji tu krupavou kurku a chut toho chleba je nezamenitelná. Jsem rád, že pri další návšteve rodiny v ČR si budu moci opet koupit Rychnovsky chléb. Už ted se mi sbíhají sliny!

0 0
možnosti

a ta je prosím kde?

0 0
možnosti

Rychnovský chleba je velmi dobrý,doporučuji,jen je poměrně těžko k mání,musíte si zajet až do pekárny...

3 0
možnosti