Diskuse k článku

Alergen jedna až čtrnáct. Hospodští se s nimi perou po svém

Zákazníci v Karlovarském kraji jsou podle Valérie Hovorkové z krajské hygienické stanice dobře informovaní o nebezpečích, která na ně mohou číhat v jídlech. Z hospůdek ovšem zaznívá, že zájem o seznamy alergenů lidé většinou nemají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

B66a12r35b64a29r62a 80T85a69u20š35o27v58á 8264714609350

Je dobře, že povědomí o alergenech stoupá. Hodně mých pacientů si stěžovalo, že už radši nechodí do restaurací. Hlavně lidé s celiakií: V současnosti je diagnostikováno a lékařsky sledováno jen asi 10 % postižených. 

Více o celiakii je tady v článku:

http://www.cmcpraha.cz/cs-CZ/novinky/nelecena-celiakie-muze-zpusobit-vazne-zdravotni-komplikace

0/−4
3.3.2015 14:56

J73a49k23u96b 97R45o31u50s 3543470804922

Jestli chcete reklamu, zaplaťte si ji. Tyto trapné pokusy o reklamu zdarma ve skutečnosti víc zákazníků odpudí, než přilákají. Rv Je to ubohé.

0/0
3.3.2015 15:05

P10a49v31e75l 33Š17e60b94e27s43t97a 4952608485248

Pro příští vyhlášku doporučuji oznámení, že pivo obsahuje alkohol. Určitě se najde někdo, kdo by byl schopen hudrat, že to nevěděl...

+1/0
3.3.2015 14:43



Najdete na iDNES.cz