Diskuze

Alergen jedna až čtrnáct. Hospodští se s nimi perou po svém

Zákazníci v Karlovarském kraji jsou podle Valérie Hovorkové z krajské hygienické stanice dobře informovaní o nebezpečích, která na ně mohou číhat v jídlech. Z hospůdek ovšem zaznívá, že zájem o seznamy alergenů lidé většinou nemají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je dobře, že povědomí o alergenech stoupá. Hodně mých pacientů si stěžovalo, že už radši nechodí do restaurací. Hlavně lidé s celiakií: V současnosti je diagnostikováno a lékařsky sledováno jen asi 10 % postižených. 

Více o celiakii je tady v článku:

http://www.cmcpraha.cz/cs-CZ/novinky/nelecena-celiakie-muze-zpusobit-vazne-zdravotni-komplikace

0 4
možnosti

J96a22k17u65b 75R60o32u85s

3. 3. 2015 15:05

Jestli chcete reklamu, zaplaťte si ji. Tyto trapné pokusy o reklamu zdarma ve skutečnosti víc zákazníků odpudí, než přilákají. Rv Je to ubohé.

0 0
možnosti

Pro příští vyhlášku doporučuji oznámení, že pivo obsahuje alkohol. Určitě se najde někdo, kdo by byl schopen hudrat, že to nevěděl...

1 0
možnosti