Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Hmyzí pochoutky kuchařům občas před přípravou rády utíkají

Jak chutná moučný červ s čili a česnekem, cvrček na másle, smažený šváb nebo saranče restované na červeném víně? Netradiční gurmánský zážitek přichystala pro odvážné návštěvníky Městská knihovna v Chebu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P18a10v91e72l 58F72o17l46t71á97n 4730652134

Já bych do toho klidně šel a rád to vyzkoušel.

Nakonec, jsem již stár a na něco umřít musím :-)

0/0
21.6.2016 16:40



Najdete na iDNES.cz