Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Upéct dobrý chléb, to je pořádná dřina, ví majitel rodinné pekárny

Antonín Baborovský obnovil tradiční pekárnu v Dolním Rychnově na Sokolovsku. Dnes v ní s celou svojí rodinou peče kváskový chléb. Začátky ale byly složité.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M24i84l35a80n 14H50e20j50n79a20l 8486380402717

Výborný. Pro jiný už nejezdímeR^

0/0
25.8.2016 17:49

D23a76v18i31d 64M56a40l68i46n35a 1250223160833

Když mi známí rekli, že Rychnov už nepeče, byl jsem dost zklamany. Vozil jsem si vždy 2-3 pecny do Anglie, protože to anglické bílé pečivo mi leze krkem! Miluji tu krupavou kurku a chut toho chleba je nezamenitelná. Jsem rád, že pri další návšteve rodiny v ČR si budu moci opet koupit Rychnovsky chléb. Už ted se mi sbíhají sliny!

0/0
25.8.2016 12:16

R35o90m55a81n 26B60r90a75n94d12a 7201432287

https://mapy.cz/zakladni?x=12.6479333&y=50.1636384&z=19&base=ophoto&source=addr&id=10951865

chodí se z Příčné ulice - přes dvorek :-)

0/0
23.8.2016 16:54

M73a56r73t92i67n 29P67o22j87m96a32n 8547101431555

a ta je prosím kde?

0/0
23.8.2016 15:36

D47u98š65a91n 43M35a25t87o63u66š21e79k 7803460810165

Rychnovský chleba je velmi dobrý,doporučuji,jen je poměrně těžko k mání,musíte si zajet až do pekárny...

+3/0
23.8.2016 15:18



Najdete na iDNES.cz