náhledy
Sládek Miroslav Broz kontroluje první rmut.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Sládek Miroslav Broz se sklenicí dvanáctistupňového piva Kynperský zajíc.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Radek Vomočil, ředitel nového pivovaru v Kynperku, čepuje do sklenice vzorek dvanáctistupňového piva Kynperský zajíc.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Radek Vomočil, ředitel nového pivovaru v Kynperku, čepuje do sklenice vzorek dvanáctistupňového piva Kynperský zajíc.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Radek Vomočil, ředitel nového pivovaru v Kynperku, kontroluje bublání oxidů uhlíku při kvasném procesu.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Bublání oxidů uhlíku při kvasném procesu.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Sergej Černičkin, majitel obnoveného pivovaru v Kynperku stojí v areálu se sklenicí dvanáctistupňového piva Kynperský zajíc.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Areál obnoveného pivovaru v Kynperku.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Areál obnoveného pivovaru v Kynperku.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
V těchto prostorách pánuje majitel obnoveného pivovaru v Kynperku Sergej Černičkin pivovarskou restauraci.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Majitel obnoveného pivovaru v Kynperku přestaví do dvou let jednu z budov na hotel s padesáti pokoji. Pokoje budou i v těchto prostorách.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Majitel obnoveného pivovaru v Kynperku přestaví do dvou let jednu z budov na hotel s padesáti pokoji. Pokoje budou i v těchto prostorách.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Sergej Černičkin, majitel obnoveného pivovaru v Kynperku stojí před areálem se sklenicí dvanáctistupňového piva Kynperský zajíc.
Autor: Martin Stolař, MAFRA
Plány na obnovu výroby piva v Kynperku představil ruský podnikatel Sergej Černičkin v březnu 2011.
Autor: Martin Stolař, MAFRA